70% van de CPAP gebruikers last heeft van droog neusslijmvlies. Voorkom pijnlijke neusklachten met Nisita® neuszalf.

De neus is een complex en gevoelig orgaan. Invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat de juiste werking van het neusslijmvlies wordt verstoord. Allergieën, verkoudheid of nasale operaties kunnen problemen veroorzaken. Ook OSAS-therapie is een veroorzaker van droog neusslijmvlies.
Effectief alternatief voor bevochtiging
Uit onderzoek van de apneuvereniging blijkt dat ruim 70% van de CPAP gebruikers last heeft van droog neusslijmvlies. Ruim drie kwart van de CPAP gebruikers maakt gebruik van bevochtiging om deze klachten te verminderen. Helaas geeft bevochtiging vaak het tegenovergestelde effect; patiënten hebben juist bij bevochtiging vaker last van droge neusslijmvliezen dan bij gebruikers die geen bevochtiging gebruiken. Ook de kans op luchtweginfecties wordt groter bij mensen die bevochtiging gebruiken.
Pak de klachten bij de bron aan
Daarom is het raadzaam om deze klachten bij de bron aan te pakken. Nisita® neuszalf bevat de natuurlijke zouten natrium chloride en natriumwaterstofcarbonaat. De hoeveelheid van deze zouten is afgestemd op de behoefte van de neusslijmvliezen. De vettige substantie van de zalf ondersteunt de bescherming en het natuurlijk herstellend vermogen van het neusslijmvlies.

Door Nisita neuszalf zal je minder klachten ervaren waardoor het (langdurig) gebruik van de CPAP-apparatuur een stuk draaglijker wordt. Hierdoor kun je de apparatuur blijven gebruiken zonder daar vervelende bijkomende klachten aan over te houden.

JOUW MENING TELT

Om een beter beeld te krijgen van Nisita® neuszalf en haar gebruikers, stellen wij het erg op prijs als je onze vragenlijst invult.