Nisita® neusspray

Verzachtende zoutoplossing

De hoeveelheid zouten gecombineerd met natriumbicarbonaat in Nisita® neusspray is afgestemd op de behoefte van de slijmvliezen. Het verlicht bij verkoudheid en bevochtigt het neusslijmvlies, waardoor het goed kan werken en de functies van de neus optimaal worden ondersteund.

De spray is zacht voor de neus. Het lost snel korstjes op en kan naar behoefte ook gedurende langere tijd (maximaal 30 dagen) worden toegepast.
Medisch hulpmiddel. Lees voor de gebruiksaanwijzing.
 

  • Verlicht bij verkoudheid Opent de neus bij verkoudheid
  • Bevochtigt het neusslijmvlies Ondersteunt bij een droge en verstopte neus
  • Langdurig te gebruiken Naar behoefte (maximaal 30 dagen)

Handige spray

Creëert optimale PH-omgeving Nisita® bevat de waardevolle minerale zouten natriumchloride en natrium waterstofcarbonaat.
Voor jong en oud Of het nu baby, kind of volwassene is, Nisita® hydrateert en verzorgt alle neuzen.
Bevochtigt het neusslijmvlies Hydrateert en verzorgt de droge neusslijmvliezen en helpt zo om weer vrij te ademen.

Een gezonde neus

Het neusslijmvlies vangt de kleinste vuildeeltjes en/of ziekteverwekkers uit de ingeademde lucht weg. Deze worden middels de trilhaartjes naar de keelholte getransporteerd. Van daaruit wordt het slijm doorgeslikt en belandt het in de maag, waar het verder onschadelijk wordt gemaakt. Grotere vuildeeltjes blijven in de neusharen hangen.

De hoeveelheid zouten in alle Nisita® producten zijn afgestemd op de behoefte van de slijmvliezen en ondersteunt de bescherming en het herstellend vermogen van het neusslijmvlies.

Door de wateraantrekkende eigenschappen van deze zouten blijft het neusslijmvlies vochtig, waardoor het goed kan werken. Op deze manier worden de functies (o.a. het reinigen van de ingeademde lucht) van het neusslijmvlies optimaal ondersteund.

Verkrijgbaarheid

Nisita® is verkrijgbaar bij drogist, apotheek, supermarkt en online.

  • Hoe moet je Nisita® neusspray gebruiken?

    Naar behoefte, volwassenen en kinderen (vanaf2 jaar), sprayen 1-2 maal per neusgat meerdere keren per dag, zuigelingen en kinderen (tot 2 jaar) sprayen 1 x per neusgat, meerdere keren per dag.

  • Hoe lang mag je Nisita® neusspray gebruiken?

    Nisita® neusspray kan naar behoefte ook gedurende langere tijd (maximaal 30 dagen) worden toegepast. Als na 14 dagen gebruik geen verbetering is opgetreden, neem dan contact op met uw arts of apotheker.

  • Mag Nisita® neusspray tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt?

    Er zijn geen aanwijzingen dat Nisita® neusspray tijdens de zwangerschap of borstvoeding niet gebruikt zou mogen worden.

  • Wanneer mag Nisita® neusspray niet gebruikt worden?

    Er zijn geen gevallen waarin Nisita® neusspray niet mag worden gebruikt.